lørdag 29. oktober 2011

UFOhelg

Dette er en helg i UFOenes tegn. Har noen å ta av, ja. På noen er det bare bitte litt som mangler, på andre er det mer. Jeg begynner med noen som var nesten ferdig.


Disse klypeposene var ferdig sydd, men manglet hengere. Det er litt vanskelig å få tak i slike gammeldagse rette hengere, det mangler fremdeles to, håper det dukker opp noen. Det var fem av diss, men to har forsvunnet til noen som hadde hengere hjemme. Designet er AnnAKas og mønsteret sto i Quiltemagasinet for noen år siden.

En enkel pose/mappe som bare manglet en knapp.

På denne puta var det bare lukkekanten som manglet. Den er sydd med utgangspunkt i en blokk fra Quiltmakers "100 Blocks", vol 3.

fredag 28. oktober 2011

Mug rugs

Ikke den  helt store aktiviteten her for tiden. Jeg har sett gjennom UFOene mine i dag og det er litt å ta av der. Tenkte kanskje jeg skulle få ferdig noe i løpet av helgen.


Jeg prøver stadig å få brukt noen av restene mine og har sydd mug rugs av det som var igjen etter denne løperen.

lørdag 8. oktober 2011

Soppsesongen...

...er på hell, men soppstoffer kan jo brukes for det. Dette stoffet har jeg hatt liggende en stund i påvente av et passende prosjekt.
Dette blir gave til min lillebror som fyller 50 år til våren. Han er glad i å plukke sopp og har en hytte hvor han tilbringer mye tid. Det er neimen ikke ofte jeg er ferdig med gaver i så god tid!

Jeg har brukt AnnAKas "Retro" som mal til både løper og puter.